OFK Beograd – Partizan, SASTAVI: Crno-beli bez klasičnog napadača; Knežević odmah od starta, igra i Gobeljić

Fudbaleri OFK Beograda dočekuju Partizan od 19 sati na stadionu u Zaječaru, a sada su poznate i startne postave koje će istrčati na teren.

Od starta će za OFK zaigrati Nikola Knežević, najnovije pojačanje koje je stiglo iz Crvene zvezde. U startnoj postavi će u plavo-belom dresu igrati i iskusni Marko Gobeljić, koji je vodio mnogo duela sa crno-belima u Večitim derbijima, dok je nastupao za Zvezdu.

Sa druge strane trener Partizana Aleksandar Stanojević ponovo se odlučio da počne bez klasičnog špica i da na ovoj poziciji zaigra Kalulu, dok će Đorđe Jovanović čekati šansu sa klupe.

Videćemo i kako će izgledati novi štoperski tandem, koji čine nedavni povratnik iz Bolonje Mihajlo Ilić i ovoletošnje pojačanje Nihad Mujakić.

OFK Beograd: Popović – Gobelić, Vukičević, Đermanović, Anan – Ado, Paločević – Ovusu, Knežević, Cvetković – Vlajte Trener: Simo Krunić.

Partizan: A. Jovanović – Filipović, Ilić, Mujakić, Jurčević – Kovač, Natho – Goh, Zahid, Zubairu – Kalulu. Trener: Aleksandar Stanojević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Milojević pred početak Lige šampiona: Ne obećavamo, daćemo sve od sebe

Crvena zvezda u četvrtak počinje novu sezonu u Ligi šampiona. Biće to četvrti put da crveno-beli igraju elitno evropsko...

POVEZANE OBJAVE