Bogdanović veruje u ostanak Pešića, govorio i o potencijalnom sastavu za Evrobasket

Kapiten srpske košarkaške reprezentacije Bogdan Bogdanović gostovao je večeras u emisiji “Oko” na RTS-u, gde je govorio i o (odlazećem) selektoru Svetislavu Pešiću i potencijalu srpske reprezentacije za predstojeće veliko takmičenje.

Iako se Košarkaški savez već zvanično oprostio od Pešića, Bogdanović veruje da će on i dalje predvoditi našu reprezentaciju.

Mi smo u našoj grupi već komentarisali. Svi smo odreagovali sa: “Ma…”. Ja mu ne verujem. Mislim da će ostati. Znajući koliko smo se približili, koliko smo vremena ulagali da napravimo radnu atmosferu, izgradimo kult i pobednički mentalitet koji se teško gradi, a lako izgubi… Eto, da prebacimo na Karija pritisak, rekao je igrač Atlante.

Osvrnuo se i na potencijal reprezentacije za Evropsko prvenstvo, koje će se igrati naredne godine.

Nisu se ni Lučić ni Kalinić oprostili od reprezentacije. Čujemo se svi i družimo se, očekujemo da svi koji budu zdravi budu deo ekipe za Evropsko prvenstvo. Oni su iskusni, veterani, potrebni su tu. Mlađi će se sigurno odazivati, smatra Bogdanović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši napadač Zvezde odbio Bahara!

Nekadašnji napadač Crvene zvezde Loi Dioni bio je, prema navodima tamošnjeg portala "Sport 5", u završnici prelaznog roka na...

POVEZANE OBJAVE