GLAZER PORUČIO PRED BENFIKU: Imamo pravo da budemo optimistični

Omri Glazer se nakon oporavka od povrede ponovo ustalio među stativama Crvene zvezde.

Do tada ga je sa uspehom menjao Marko Ilić, koji je branio u dvomeču plej-ofa za Ligu šampiona.

Crveno-beli u četvrtak igraju prvi meč, i to na domaćem terenu protiv Benfike.

Imamo pravo da bude optimistični, ne samo zbog toga što smo domaćini, već i zato što kvalitetno radimo. Izuzetno treniramo i potpuno smo spremni za utakmicu. Sa nestrpljenjem isčekujemo četvrtak, jer su utakmice Lige šampiona, pogotovo na Marakani nešto posebno. Borićemo se za naše navijače, ali i za naš klub, sve sa ciljem da dobrim rezultatom počnemo ovosezonsku Ligu šampiomona. Protivnici nam nisu laki, ali idemo utakmicu po utakmicu. Biće makar četiri spektakla na Marakani, gostujemo takođe sjajnim timovima i borićemo se da budemo među 24 najbolje ekipe u Evropi. Izazovno je, ali verujem u tim, rekao je izraelski čuvar mreže.

Glazer se osvrnuo i na period oporavka:

Oporavak je trajao dugo, ali sada sam u potpunosti spreman da branim i radujem se što nas u četvrtak očekuje puna Marakana. Mnogo sam se uželeo punih tribina, kao i atmosfere koju prave naši navijači. Branio sam u subotu, ali protiv Benfike nas očekuje spektakl. Verujem da će tribine biti ispunjene do poslednjeg mesta, a očekivanja su mi pozitivna pred utakmicu. Nema sumnje da je Benfika odličan tim, ali bio sam u Zvezdi i prošle sezone i znam kako se protivnici osećaju kad prođu kroz čuveni tunel na Marakani, a onda i čuju huk tribina. Nikom nije svejedno da igra u takvoj atmosferi i to je naša najveća prednost, rekao je on.

Zvezda i Benfika igraju u četvrtak duel od 18:45 na stadionu “Rajko Mitić”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DEJVIS KUP UŠAO U ZAVRŠNICU: Određeni parovi četvrtfinala, Italijani brane Salataru

Nakon odigrane grupne faze, poznato je osam teniskih selekcija koje mogu da osvoje Dejvis kup. Italija će na finalnom...

POVEZANE OBJAVE