Milojević pred Benfiku: Evo šta je rekao trener Zvezde

Trener Crvene zvezda, Vladan Milojević obratio se javnosti od 13 časova na zvaničnoj pres konferenciji pred početak učešća u Ligi šampiona i duela sa Benfikom.

Utakmica se igra sutra na stadionu “Rajko Mitić”, a duel počinje od 18.45. 

-Ponosan sam na plasman u Ligu špampiona jer nam je to bio cilj. Uvek je teško kada idete iz kvalifikacija da se dočepate jednog ovakvog takmičenja kakva je Liga šampiona. Sa druge strane znate da je nov format, polako sa jučerašnjim utakmicama počinjemo da se navikavamo na novu fudbalsku eru. Zbog toga sam ponosan što je Zvezda učesnik novog formata u novoj eri evropskog fudbala, rekao je Milojević i dodao:

-Borili smo se za ovo. Velika nam je čast što ćemo ugostiti ovakve timove. Ne postoji manji tim od ovih 36 ekipa koje učestvuju u ovom formatu. Spremamo se kao za svaku utakmicu. Igračima sam rekao da treba da uživamo u ovakvim utakmicama iz razloga što su oni to doneli i doveli ovakve ekipe. Veliki je uspeh za jednu zemlju, mi nismo velika zemlja, ali da možemo da nosimo ponosno grb našeg kluba i predstalvjamo grad Beograd, gde će svi moći da se uvere u njegovu lepotu. Mi predstavljamo zemlju Srbiju, koja će se u ovom trenutku takmičiti sa najboljim ekipama u Evropi. S obzirom da su ekipe u Evropi i najbolje na svetu. Moćićemo svi da uživamo i sa našim navijačima. Želimo da napravimo spektakl.

Legendarni trener Zvezde je rekao da tim ima manjih problema…

-Imamo malih problema, videćemo sa kojim ćemo timom izaći. Benfika je veliki klub, ne bih trošio puno reči o njima. Sa druge strane, ne bih se sa vama složio da su u krizi. Očekujem dobru utakmicu protiv fenomenalnog protivnika. Daćemo sve od sebe. Moramo da izađemo hrabro i da odradimo ono što smo radili na treningu. Ostalo ćemo videti posle utakmice.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NIŠTA OD PIOLIJA: Romu preuzima jedan od najboljih trenera sa Balkana!

Danijele de Rosi je dobio otkaz u Romi. Uprava "vučice" nije zadovoljna kako je klub krenuo sezonu u Seriji A...

POVEZANE OBJAVE