IVANIĆ POSLE NEUSPEHA: Ne smemo da dopuštamo toliko grešaka

Fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić komentarisao je poraz od Benfike na startu Lige šampiona.

Portugalski tim je osvojio tri boda trijumfom od 2:1 na Marakani, pogocima Kokčua i Artukolua. Milson bio jedini strelac za domaćine.

Samo smo se jedne stvari plašili, a to je da posle utakmice ne kažemo – mogli smo više. Imali smo pad koncentracije, veoma smo loše ušli u utakmicu što nas je na kraju koštalo poraza. Žalimo, pogotovo što smo u drugom poluvremenu pokazali da nismo samo puki učesnici u Ligi šampiona. Ne smemo sebi da dopuštamo toliko grešaka, previše individualnih u prvom poluvremenu i zaista smo neprepoznatljivo ušli u meč. Nismo navikli na todefinitivno smo mogli bolje na početku. Bodrili smo se u tim trenucima, videli smo da smo malo olabavljeni, pokušali smo da se podignemo, ali moramo dalje. Pokazali smo u drugom poluvremenu kako treba da se igra u Ligi šampiona i moramo to da ispoljimo u narednim utakmicama, rekao je Ivanić.

Zvezdu očekuje u ponedeljak 23. septembra 173. večiti derbi u nastavku sezone. Naredni meč Lige šampiona, crveno-beli igraju na gostovanju Interu 1. oktobra.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PUT KA LIGI ŠAMPIONA: OK Zvezda uspešno startovala

Odbojkaški klub Crvena zvezda, upisao je prvi trijumf u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Prvak Srbije, savladao je kiparsku Omoniju sa...

POVEZANE OBJAVE