LIGA ŠAMPIONA: Grizmanovo veče, Tobdžije bez municije, Monako šokirao Barsu! (VIDEO)

Liga šampiona je večerašnjim utakmicama od 21 čas završena što se tiče prvog kola.

Atletiko iz Madrida trijumfovao je posle preokreta 2:1 protiv Lajpciga.

Na stadionu Vanda Metropolitano, gost je poveo već u 4. minutu. U strelce se upisao Benjamin Šeško. Antoan Grizman izjednačio u 28. minutu. Tako se otišlo na pauzu.

Atletiko je potpuno preokrenuo stvari u finišu duela. Grizman je ovog puta asistirao Hose Mariji Himenezu za 2:1.

U duelu dva rivala Crvene zvezde, Monako je pobedio Barselonu sa 2:1. Uz detalj sa početka, koji je odredio dalji tok meča.

Katalonci su od 10. minuta bili u velikom problemu, pošto je isključen Erik Garsija. To je Monaku omogućilo da povede. Akluš je strelac u 17. minutu. Iako sa desetoricom, Jamal je izjednačio u 28. minutu. Pa je 1:1 ostalo i nakon prvih 45. minuta.

Monako je u drugom poluvremenu, ponovo stigao do prednosti. Ilenihena je nakon prodora u 72. minutu pogodio za 2:1 na stadionu “Luj drugi” u Monaku. Sudija je u finišu dosudio penal protiv Barselone, ali je preinačio odluku. Ostalo je na kraju rezultat iz 72. minuta i trijumf Kneževa.

Arsenal i Atalanta odigrali su 0:0.

U duelu osvajača Lige Evrope i Tobdžija nije bilo golova u prvom poluvremenu. Tim iz Bergama nijednom nije šutnuo na gol, uz dva van. Arsenal imao više udaraca, a posed lopte je bio na strani domaćina.

Niko od dva tima nije i u drugom poluvremenu bio raspoložen za golove. Tako da je taj meč ostao jedini bez pogodaka ove večeri. Benfika je savladala Crvenu zvezdu sa 2:1 a Bajer Leverkuzen ekipu Fejenorda sa 4:0. Brest upisao istorijski trijumf protiv Šturma iz Graca sa 2:1

Standings provided by Sofascore

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MILOJEVIĆ PRIČAO NAKON PORAZA: Ovakve golove ni na treningu ne smete da primite!

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević, ocenio je igru tima u porazu protiv Benfike na početku Lige šampiona. Crveno-beli...

POVEZANE OBJAVE