SENZACIJA NAD SENZACIJAMA: Miralem Pjanić “gasi požar” u italijanskom velikanu?!

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić (34) još uvek je slobodan igrač na tržištu i može ga dovesti bilo koji klub s obzirom na to da je letos napustio Al Šardžu.

Spominjao se Pjanićev odlazak u špansku La Ligu, bio je vrlo blizu Leganesa, a na kraju je najbliži bio turskom prvoligašu Konjasporu, ali to je sve propalo.

Sada italijanski Calciomercato donosi senzacionalnu vest, preciznije novinar ovog italijanskog lista, Lorenco De Angelis. U svom tekstu De Angelis navodi kako je Milan krenuo po Miralema Pjanića!

Milan bi se mogao fokusirati na transfer Miralema Pjanića kako bi ublažio nedostatak igrača na sredini terena nakon povrede Ismaela Benacera. U Milanu nemaju drugih rešenja nego se okrenuli slobodnim igračima, a Pjanić je tu prvi izbor, tvrdi spomenuti novinar.

Navodno će Milan krenuti u prve pregovore s Pjanićem u nadolazećim danima, a premda neki smatraju da je to gotovo nemoguće, mnogi su mišljenja da bi Pjanić na kraju mogao završiti na San Siru.

Pisanja spomenutog medija imaju čvrste stavove, jer se krajem avgusta spominjao Pjanićev transfer u Seriju A, ali krilo se ime kluba. Čini se da to nisu bile samo glasine…

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BOMBA NAD BOMBAMA: Edin Terzić preuzima giganta iz Serije A!

Doskorašnji trener Borusije iz Dortmunda će po svemu sudeći karijeru nastaviti u Italiji. Kako prenose italijanski mediji ovaj 41-godišnji stručnjak...

POVEZANE OBJAVE