MILOJEVIĆ VEOMA ZAGONETAN PRED DERBI: Još uvek neizvestan nastup veoma važnog igrača

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 19 časova gostuju Partizanu u prvom ovosezonskom Večitom derbiju.

Utakmica dolazi u nezgodnom trenutku, pošto su u ekipi bili razočarani nakon poraza od Benfike na startu Lige šampiona.

Ostaje žal, mislim da smo zaslužili više. Biće sličnih stvari koje će se dešavati, Partizan i mi smo favoriti za titulu, u ovom trenutku smo odigrali kvalitetnu utakmicu i svaka mora da bude nauk. U razgovoru sa igračima smo to uvideli, idemo dalje. Što nam utakmice budu prolazile, bićemo sve bolji i bolji. Puno igrača dolazi iz povrede, nespremnosti, pauze, istakao je trener Zvezde Vladan Milojević.

Bilo je pitanje da li će se utakmica uopšte odigrati, s obzirom na to da je teren tokom noći uništen upadom nepoznatih lica.

Ja sam sada dolaskom ovde čuo da se nešto dešavalo. Nisam upućen. Hajde da pričamo o fudbalu. Za nešto što nisam video, ne mogu da komentarišem, rekao je Milojević, koji je izneo očekivanja od derbija.

Derbi je bitna utakmica, znamo šta znači. Spremamo utakmicu na neki isti način, ali sigurno da imamo nekih kadrovskih problema. Nismo imali puno vremena za trening, moraćemo u hodu da vidimo šta i kako. Postoji dosta varijanti u glavi, mislim da do samog početka neću doneti odluku koji ću tim izvesti. Sve je kod nas izazov, jednostavno, takav je posao, sastavni deo fudbal. Nismo želeli da bude ovako, ali smo spremni za sutra, smatra trener Zvezde.

Povreda Ognjena Mimovića na utakmici sa Benfikom prouzrokovala je i problem sa bonus igračima.

Mimović se povredio, sreća u nesreći je da nije opasno i neće toliko dugo biti van terena. Radio je dobro, ali to se dešava. Dosta stvari nam je poremećeno. Ne bih licitirao sa imenima. Gledajte, imamo dosta igrača različitog profila. Jedna odluka uvek povlači drugu. Opet vam se otvara dosta stvari koje treba da predvidite, videćemo. Možda će to biti uslovljeno sa nekim drugim stvarima. Imamo trening popodne, u specifičnom smo trenutku, izjavio je Milojević.

Zanimljivo je da crveno-beli nisu slavili na derbijima u Humskoj još od 2016. godine.

Pritisak je pred svaku utakmicu. To su neke stvari na koje se ja ne obazirem, o tome možemo da pričamo na kraju karijere. Igramo protiv tima koji nam je konkurent za titulu, bez obzira što se nalaze u ovakvoj situaciji. Bićemo fokusirani, iako mi je u ovom trenutku malo enigma kako ćemo mi izgledati, igrati, iskren je Milojević.

Još uvek je neizvesno da li će moći da zaigra Milan Rodić, što može biti od velike važnosti u odsustvu Mimovića.

Ne znam, nemam čarobni štapić. Ako mediko tim bude rekao da može da igra biće u konkurenciji, ostavio je još jednu dilemu trener srpskog šampiona.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši trener Zvezde napušta srpskoligaša nakon ubedljive pobede

Bivši trener Crvene zvezde iznenadio je javnost preuzimanjem GSP Dorćola, člana Srpske lige, trećeg ranga takmičenja. Međutim, zadržao se...

POVEZANE OBJAVE