Kostić i Bošnjaković dominirali dok su im stariji saigrači iz Večitih rivala bili “službeno odsutni”

U proteklom periodu igrane su kvalifikacije za Jedinstvenu juniorsku ligu Srbije, čiji su domaćini bili BKK Radnički i Mega, koji su i izborili direktan plasman.

Međutim, posebna atrakcija bili su Andrej Kostić i Mitar Bošnjaković, koji su nastupili za juniorske ekipe Crvene zvezde, odnosno Partizana, dok su im kolege iz prvog tima igrale protiv Dubaija u ABA ligi i na spektaklu u Atini protiv šampiona Evrope Panatinaikosa, ali i Anadolu Efesa.

Kostić je u prvoj utakmici, u pobedi Zvezde nad Zemunom, ubacio 16 poena, dok je u drugoj, u pobedi nad Radničkim sasuo neverovatnih 38 poena, gotovo polovinu svog tima. Malo je zakazao u porazu od Reala, kada je ubacio 13 poena.

Bošnjaković, koji je ovog leta stigao u Partizan iz Reala (onog madridskog) je ubacio 22 poena u pobedi Partizana nad FMP-om, četiri više u trijumfu nad Dinamikom, dok je u porazu od Mege zabeležio 16 poena.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEKADA MVP EVROPSKOG PRVENSTVA: Mišković u drugoj ABA ligi!

Svojevremeno je Nikola Mišković bio MVP juniorskog Evropskog prvenstva, koje je osvojio zajedno sa igračima poput Filipa Petruševa, Marka...

POVEZANE OBJAVE