Milojević posle derbija: “Mali Mesi” zaslužio šansu, Krunić će biti veliko pojačanje

Crvena zvezda je ostvarila istorijsku ubedljivu pobedu poriv Partizana 0:4 u 147. Večitom derbiju.

Posle meča Vladan Milojević je pohvalio svoje igrače što su ispoštovali dogovor iako su bili ispražnjeni.

Imali smo jedan plan, ali u velikoj meri su igrači odradili šta smo tražili. Hteli smo da dominiramo u posedu i da tražimo slabe tačke i da dođemo do gola kako bi se protivnik otvorio. Zaslužena pobeda, čestitao bi mojim igračima jer je bilo mnogo pražnjenja i emotivnog i fizičkog. Pohvalio bi i ponašanje igrača Partizana, život teče dalje.

Maldi Maksimović, koji ima nadimak “mali Mesi” je oduševio sve navijače Crvene zvezde.

Videli ste tu plejadu igrača u pripremnom periodu. “Mali Mesi” je dobio šansu svojim zaslugama i radom u Grafičaru i reprezentaciji. Ovo je poruka i drugim igračima da se nikad ne zna kada ćete dobiti šansu. Treba pohvaliti i Pruceva. Isto tako i starijim igračima koji su mu pomogli, od kapitena Spajića pa do ostalih.

Prednost nad Partizanom je sada 11 bodova.

Ja i pre ove utakmice rekao da je Partizan nama najveći rival za titulu. Veliki je to klub, naći će oni svoj put. Ovo je tek početak prvenstva, tri boda na kontu, ali ništa ne menja. Imali smo želju jer je došla posle toliko godina ovde. Ima tu još kvalitetnih ekipa, jače je prvenstvo nego prošle godine.

Upitan je Milojević za partije radeta Krunića, koji je dobio kritike za loš meč sa Benfikom.

Mi igramo Ligu šampiona i to je veliki beneft što uopšte igramo. Ne znam jel znate s kim mi igramo tamo? Ko su Benfika, Inter, Milan, Barselona… Rade Krunić je odigrao tek drugu utakmicu. Ovo je bila zahtevna utakmica, koliko god sad predstavljali da Partizan nije dobar. Rade Krunić je kvalitetan igrač koji će sigurno pomoći.

Piter Olajinka je odigrao meč na levom i desnom beku.

Kad se Mimović povredio i kako Rodić nije spreman, meni je Piter igrač koji mi je rekao “gde god da me stavite daću maksimum”. I sa Benfikom je odigrao fenomenalno, završio je Vladan Milojević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Potop u Bergamu odložio meč Serije A

Od 20.45 časova na programu je bio poslednji meč 5. kola Serije A Atalanta - Komo. Ipak, nije bilo moguće...

POVEZANE OBJAVE