Veliko iznenađenje Milojevića na mestu bonusa u Večitom derbiju!

Crvena zvezda večeras od 19 časova gostuje Partizanu u prvom ovosezonskom Večitom derbiju, koji se igra u okviru Superlige Srbije.

Veliki problem pred najvažniju utakmicu u domaćem prvenstvu zadala je povreda mladog beka Ognjena Mimovića, koji je bio standardan u postavi, ali istovremeno popunjavao i mesto jednog bonus igrača.

174. VEČITI DERBI: “Magnum opus” treneri po prvi put u direktnom duelu, da li Zvezda i Milojević mogu da sruše tradiciju?!

Očekivalo se da će zbog toga ponovo mesto jednog štopera zauzeti mladi Nikola Leković, koji je igrao dosta u domaćem prvenstvu.

Ipak, sve ukazuje na to da će mladi ofanzivac Andrija Maksimović, popularni Zvezdin Mesi, biti drugi bonus, i tako imati pravo vatreno krštenje. On je u prethodnom kolu ušao u igru tokom drugog poluvremena protiv kruševačkog Napretka, a tokom nedelje je postigao gol protiv Benfike u omladinskoj Ligi šampiona i bio jedina svetla tačka Zvezde na toj utakmici.

Inače najčešće nastupa za Grafičar u Prvoj ligi na dvojnoj registraciji i tamo igra odličnu sezonu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

URNEBESNO: Rade Bogdanović otkrio šta je pomislio kad je prvi put gledao Zvezdinog bivšeg napadača

Pre dve godine je, krajem tadašnjeg letnjeg prelaznog roka, u Crvenu zvezdu stigao francuski napadač Kalifa Kulibali. Došao je...

POVEZANE OBJAVE