Partizan dočekuje Borac: Bonga o novoj sezoni, treneru i navijačima

Košarkaš Partizana Isak Bonga rekao je da je uzbuđen zbog nove sezone koja za crno-bele počinje u sredu utakmicom u ABA ligi. 

Partizan će u sredu u Beogradu dočekati Borac u prvom kolu ABA lige od 20 časova, a namački košarkaš je izneo svoja očekivanja…

-Očekujemo samo pobede. To je nešto što svi imamo u sebi i želimo to od svake utakmice i što se uvek traži od nas uz to da igramo čvrsto“, rekao je Bonga novinarima na “Medija deju”.

O treneru Obradoviću sjajni košarkaš je rekao….

-Željko od nas traži osnovne stvari, nešto što ne možeš da zaboraviš, orijentisan je ka detaljima. Sve je u detaljima i mnogo toga zahteva od nas, ali sve to što traži je nešto što smo sposobni da uradimo. Defanzivno sam orijentisan i volim da igram odbranu. Za mene je najbolje što mogu da budem agresivan na obe strane, a imam i slobodu da šutiram, napadam obruč, asistiram saigračima,  naveo je nemački košarkaš.

O navijačima Partizana reprezentativac Nemačke je rekao….

-Videli smo samo deo onoga što se sprema i stvarno sam uzbuđen, oseća se energija i strast sa tribina i to su stvarno sjajne stvari. Želim da budem bolji iz utakmice u utakmicu. To su mi želje svake sezone.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ISKRENO: Hari Kejn o Pavloviću

Mlada zvezda Bajerna iz Minhena Aleksandar Pavlović povreda je prošlost. On je zbog te povrede propustio Evropsko prvenstvo, ali sada...

POVEZANE OBJAVE