FENER ODLUČIO: Bojkot reprezentacije dok je Ataman selektor – zbog fudbala!? (VIDEO)

Nova bura u turskoj košarci.

Šampion Turske fenerbahče odlučio je da igrači njihovog kluba neće nastupati za reprezentaciju Turske dokle god je Ergin Ataman selektor.

Posle prijateljske utakmice između Galatasaraja i Panatinaikosa, trostruki šampion Evrolige se okrenuo ka navijačima turskog tima i pokazao prstima rezultat 3:1. Bio je to signal kojim je podsetio na rezultat fudbalskog derbija u kojem je Galata slavila protiv večitog rivala. Ataman je takoše bivši trener Galatasaraja.

Cilj ove osobe je jasan, sa njegovim karakterom, stavom i stilom, a ono što je uradio pred milionima gledalaca je u potpunoj suprotnosti sa njegovim identitetom kao selektora državnog tima. Reprezentacija je naš tim. Svako ko je deo tima mora da bude svestan situacije i da bude odgovoran. Ovaj potez je veliko nepoštovanje prema našoj zajednici, prema renomeu selektora, pa čak i prema našoj zemlji, stoji u saopštenju Fenerbahčea i dodaju:

Njegovo izvinjenje ignorišemo. Obaveštavamo javnost da smo odlučili da ne šaljemo sportiste u mušku reprezentaciju za vreme njegovog mandata na ovoj funkciji za koju su neophodni kvaliteti kao što su uglednost i nepristrasnost, jasni su iz tabora Fenera.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Problem za Anćelotija: Povredio se Mbape

Francuski igrač i jedan od najboljih fudbalera današnjice Kilijan Mbape zbog povrede će van terena biti naredne tri nedelje. On...

POVEZANE OBJAVE