Javno izvinjenje Gobeljića igračima i navijačima OFK Beograda

Desni bek OFK Beograda Marko Gobeljić javno je uputio izvinjenje posle pojavljivanja na severnoj tribini na večitom derbiju.

Pojava Marka Gobeljića na severnoj tribini stadiona Partizana izazvala je veliku pažnju, a u jednom trenutku je i poveo navijanje posle trijumfa crveno-belih.

– Želim da iskoristim priliku da se javno izvinim OFK Beogradu, svojim saigračima i navijačima, posle slavlja na Derbiju.Na treningu sam razgovarao sa ljudima iz kluba i navijačima i shvatio sam da sam pogrešio. Nikada nisam krio niti ću emociju prema Crvenoj zvezdi čiji sam bio igrač u velikom delu moje karijere. Ali sam svestan da sam kao profesionalac pogrešio, svestan sam da ne mogu da budem navijač jednog kluba dok sam profesionalac u drugom klubu istog ranga takmičenja.Trenutno branim boje OFK Beograda, zavoleo sam ovaj klub i morao sam drugačije i profesionalnije da reagujem. Prihvatiću mere klupske discipline, a onda se vraćam na teren da pomognem svojim saigračima, piše u saopštenju za javnost sa potpisom Marka Gobeljića, a koje je objavljeno na društvenim mrežama OFK Beograda.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŠTETA: Zvezda bez bitnog igrača na Inter

Fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić doživeo je povredu na 174. večitom derbiju zbog čega neće biti na raspolaganju za...

POVEZANE OBJAVE