LIGA EVROPE: Dia nosio Lacio, Galata srušila PAOK, Tvente neporažen u Mančesteru! (VIDEO)

Liga Evrope se nastavila večerašnjim duelima od 21 čas.

Ranije su AZ i Bodo Glimt ostvarili trijumfe protiv Elfsborga, odnosno Porta.

Lacio je slavio protiv Dinamo Kijeva 3:0.

Bulae Dija, doveo je Lacijale do prednosti u 5. minutu na dodavanje Pedra. Baširu je uvećao prednost tima iz Italije na 2:0 u 34. minutu meča. A Dia drugim golom za 3:0 i ubedljivu prednost na pauzi.

Ta tri gola, bila su dovoljna timu iz prestonice Italije. I Lacio i Dinamo ostali su sa igračem manje, u razmaku o 10 minuta. Tako da je ukrajinski tim doživeo ubedljiv poraz.

Mančester Junajted i Tvente, igrali su 1:1 na Old Trafordu.

Kristijan Eriksen, postigao je vodeći gol za Đavole u 35. minutu duela. S time su otišli na odmor izabranici Erika Ten Haga.

Holanđani su došli do izjednačenja u Mančesteru. Sem Lamers je poravnao na 1:1 u 68. minutu. Što je i ostalo do kraja susreta.

Galatasaraj je bio siguran protiv PAOK-a sa 3:1.

Atinski tim i Galata, igrali su bez golova u prvom delu. A Konstantelijas promašio je odličnu šansu u nadoknadi. Galata je u prvih 45. minuta dominirala sa posedom i šutevima.

Na početku drugog, tim iz Istanbula vodio je autogolom Babe Rahmana. Pomenuti Konstantelijas, izjednačio je u 67. minutu. Osimen je Akgunu asistirao za 2:1 nakon čega je zamenjen. Pobedu je u nadoknadi overio Mauro Ikardi.

Rezultati:

Anderleht – Ferencvaroš 2:1 (0:0)

Ludogorec – Slavija Prag 0:2 (0:1)

Midtjiland – Hofenhajm 1:1 (1:0)

Nica – Real Sosijedad 1:1 (1:1)

Plasman obezedio Sofascore

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LJUBIMAC NAVIJAČA: Partizan će ga pamtiti, osvajač šest titula okačio kopačke o klin

FK Partizan ubedljivo je izgubio večiti derbi na svom stadionu od Crvene zvezde sa 4:0. Uz to imaju mnoge organizacione...

POVEZANE OBJAVE