Marin ne krije zadovoljstvo: Ostvarili smo istorijski trijumf

Fudbaleri Crvene zvezde su u ponedeljak pobedili Partizan 4:0 u 174. večitom derbiju.

Svoje zadovoljstvo nije krio tehnički direktor Crvene zvezde, Marko Marin….

-Ogromna pobeda. Ostvarili smo istorijski trijumf, ujedno i najubedljiviji u okršajima dva kluba na stadionu večitog rivala. Pobeda na 174. derbiju je dokaz dobrog rada i kvaliteta koji posedujemo na terenu. Vladan Milojević je sa saradnicima iz stručnog štaba i ekipom odlično pripremio meč, što se i videlo na utakmici, odigrali smo perfektno, rekao je Marin, prenosi zvanični sajt kluba i dodaje:

-Derbi je uvek teško igrati. Koliko god da znamo da imamo kvalitetniju ekipu, večiti derbi je uvek nepredvidljiv. Upravo iz tog razloga koristim još jednom priliku da čestitam igračima na velikoj pobedi i sjajnom rezultatu.

Marin je izjavio da će fudbalerima značiti ispunjene tribine stadiona “Rajko Mitić” na utakmici protiv Železničara. Meč između Zvezde i Železničara biće odigrana u petak od 19 časova na stadionu “Rajko Mitić”.

-Navijačima svaka čast i sve pohvale za navijanje na derbiju. Bilo je fenomenalno, napravili su odličnu atmosferu. To je uvek bitno igračima, ali je zato još važnije da u petak što više ljudi bude na stadionu i podrži ekipu. Važno je da pobedimo Železničar, jer je prvenstvo za nas izuzetno značajno, a cilj broj jedan je osvajanje Superlige, rekao je tehnički direktor Crvene zvezde. 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ten Hag pred otkazom: Junajted želi trenere koji već imaju klub!?

Mančester junajted ponavlja igre iz prošle sezone...... Klub odavno nije konkurentan u Premijer ligi, u LŠ ne...

POVEZANE OBJAVE