Milojević spremio iznenađenje za Inter!

Fudbalere Crvene zvezde već u utorak čeka drugi izazov u Ligi šampiona, i to kakav! Gostovanje Interu, čiju okosnicu tima čine igrači koji su stigli do finala najvećeg takmičenja pretprošle sezone, a prethodne dominantno postali šampioni Italije.

Vladan Milojević je, sva je prilika, spremio iznenađenje za ovaj duel, ako se više i može tako nazvati, pošto će najverovatnije starter biti 17-godišnji Andrija Maksimović.

Sve ukazuje na to usled poteza Vladana Milojevića pred duel sa italijanskim gigantom. On je odmarao većinu startera na superligaškom meču protiv Železničara, a neki su propustili taj duel zbog povrede. Među njima i Mirko Ivanić, čije bi mesto upravo mogao da popuni Zvezdin Mesi, kako zovu Maksimovića.

Tako mladog igrača očekuje još veći izazov, nakon što je bio starter na Večitom derbiju protiv Partizana, ali i još veće poverenje trenera, ne samo zbog snage Intera, već i zbog činjenice da u najvećem evropskom takmičenju ne postoji nužnost bonus igrača u postavi, ali bi on mogao da zaigra uprkos tome.

Neizbežna su poređenja sa Dejanom Stankovićem, koji je bio malo mlađi kada je debitovao protiv Kajzerslauterna na evropskoj sceni i postigao dva gola. Simbolika leži i u činjenici da je Stanković kasnije najveći deo karijere proveo u Interu i postao legenda Nerazura.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Milošević ne stupa odmah na dužnost, ali je već načinio prvi potez

Savo Milošević je juče i zvanično postao trener Partizana po drugi put. Međutim, on neće predvoditi tim u nedelju protiv...

POVEZANE OBJAVE