Privremeni trener Partizana najavio šansu za letošnje pojačanje i velike promene u timu

Partizan sutra od 17 časova gostuje Mladosti u Lučanima u 10. kolu Superlige.

Ovaj duel dolazi u veoma nezgodnom momentu iz više razloga. Crno-beli su u prethodnom kolu početkom nedelje doživeli najubedljiviji poraz u Večitim derbijima na domaćem terenu, nakon čega je došlo do smene trenera, ali novi šef struke će preuzeti ekipu tek nakon ovog duela. Uz to je Mladost u odličnoj formi i nalazi se na drugom mestu tabele.

Branko Vukašinović ostao je u stručnom štabu i nakon odlaska Stanojevića i upravo će on predvoditi tim sutra, a ne krije da situacija u klubu nije dobra.

Sve što se dešava apsolutno utiče i na igrače. I oni sve vide, čitaju, osećaju. Čekaju, kao i svi mi ovde. Tu smo da radimo i da čekamo. Nadam se da ćemo dočekati bolje dane, iskren je Vukašinović.

On je izneo očekivanja od sutrašnje utakmice.

Momenat u kojem se nalazimo kao klub i kao tim nije sjajan, međutim, iz ove kože se ne može. Tu smo da probamo da se pomerimo korak napred. Nadam se da će se sutra to i desiti, iako je Mladost u trenutku koji traje već pet kola, imaju pet uzastopnih pobeda i to protiv ekipa iz gornjeg dela tabele. U dobroj su formi i to koristimo kao motiv da spremimo naše igrače da budu pravi, kakvi nisu bili u poslednje vreme, rekao je zamenik šefa struke crno-belih.

Ostaje pitanje da li se ekipa oporavila nakon bolnog poraza u derbiju.

Minula sedmica je počela tromo, svi mi koji smo ostali smo mnogo razmišljali o svemu. Bili smo zabrinuti zbog svega što je iza nas. Kao i u životu, kako dani prolaze, tako su atmosfera i kvalitet treninga sve bolji. Da li su momci preboleli ili nisu, znaćemo sutra. Ono što su pokazali u poslednja dva treninga mi daje za pravo da verujem da će dati sve od sebe. Moramo zbog grba koji nosimo da opravdamo poverenje, ističe Vukašinović.

Najavio je i radikaldne promene u ekipi.

Neće biti samo kozmetičke, čisto da bismo menjali. Neke će biti iznuđene, zbog fizičkog stanja nekih igrača, a neke zbog forme. Levi bek Jurčević neće igrati, na poluvremenu derbija je zatražio izmenu zbog povrede mišića, otkrio je Vukašinović, pa najavio šansu za ovoletošnje pojačanje Žoao Grimalda.

Neminovno je da dobije šansu u narednom periodu, nadam se da će to biti i sutra. On je dobar igrač, nije se snašao u početku, ali polako pokazuje kvalitet. Dolazi novi trener, pa pauza u prvenstvu, imaće priliku da se dokaže, smatra Vukašinović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Milojević spremio iznenađenje za Inter!

Fudbalere Crvene zvezde već u utorak čeka drugi izazov u Ligi šampiona, i to kakav! Gostovanje Interu, čiju okosnicu...

POVEZANE OBJAVE