“Čestitke mojim igračima”: Obradović otkrio ključ pobede

Partizan je u okviru drugog kola ABA lige pobedio Spartak iz Subotice rezultatom 89:80 i tako došao do druge pobede u takmičenju.

Nakon meča svoje utiske izneo je trener Partizana Željko Obradović.

-Hvala svima gostoprimstvu u Subotici, bila je lepa atmosfera u hali. Čestitam ekipi Spartaka na odličnoj pripremi meča i odličnoj utakmici. Imali smo problema u prvom delu i trećoj četvrtfini, pokušali smo da odreagujemo na poluvremenu, da promenimo odbranu i mislim da smo u tome uspeli. Spartaku želim sve najbolje, mom kolegi koji odlično vodi tim, odigrali su izvanrednu utakmicu. Mi smo dobili zato što smo promeni odbranu i što smo konačno  pogodili otvorene šuteve u drugom poluvremenu. Čestitke mojim igračima za važnu pobedu. Mnogima će ovde biti teško, Spartak je napravio konkurentnu ekipu, rekao je Obradović i dodao:

-Loš procenat šuta smo nadoknadili velikom borbom u odbrani. Žurili smo sa realizacijom i to je bio problem tokom meča. U poslednjem kvartalu smo gradili pozicije za šut, igrači su ostajali sami u dobrim pozicijama, a onda se uglavnom pogađa. Moram da naglasim da smo naterali rivala na dvadesetak izgubljenih lopti. Iskreno se nadam da se ovako šutersko veće neć ponoviti u periodu koji sledi.

Partizan u narednom kolu ABA lige dočekuje Cibonu na svom parketu, a Spartak ide u Novo Mesto. Najtrofejniji srpski košarkaški klub u međuvremenu, očekuje start Evrolige.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Nastavlja se dominacija Napolija (VIDEO)

Fudbaleri Napolija pobedili su Moncu 2:0 i tako preuzeli lidersku poziciju na tabeli Serije A, a to je bila...

POVEZANE OBJAVE