POBEDA PARTIZANA: Crno-beli bolji od Spartaka

Košarkaši Partizana savladali su kao gosti ekipu Spartaka rezultatom 80:89, u okviru drugog kola ABA lige.

Fantastičnu igru je pokazao Spartak večeras na svom parketu i od početka su pokazali da se neće tek tako predati protiv najtrofejnijes sprskog košarkaškog kluba. Odlično je funkcionisala igra u reketu Spartaka, koji je dobro gradio skok, a preko centra Dušana Miletića stizao do važnih koševa. Spartak je do kraja treće ćetvrtine bio egal sa Partizanom međutim pojavio se Isak Bonga….  On je postao pravi junak Partizana, pošto je u poslednjoj četvrtini pogodio tri trojke sa različitih pozicija i tako odlepio crno-beli tim na +7 na oko pet minuta do kraja meča. Na kraju je prednost uspela da dođe i do dvocifrene, ali su domaći i ipak mogli da se postaraju da ona ostane jednocifrena do kraja utakmice.

U redovima Spartaka, najefikasniji bio je Miletić sa 16 poena i devet skokova, Bolton je meč okončao sa 15 poena, a Cerovina je utakmicu završio sa 12 poena i 10 uhvaćenih lopti.

Kod Partizana Braun je upisao 21 poen, Džons je dodao 15 uz sedam asistencija, a Koprivica 11 uz pet skokova. Sjajni Bonga je upisao 13.



Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Junajted još jednom poražen: Totenhem savladao Mančester (VIDEO)

Fudbaleri Totenhema ubedljivo su savladali Mančester junajted u okviru 6.kola Premijer lige, a rezultat je bio 3:0. Totenhem je poveo...

POVEZANE OBJAVE