Promena pozitivno uticala na Partizan: Pobeda u Lučanima uz “lepoticu” Kovača, pogodio i Jovanović (VIDEO)

Fudbaleri Partizana savladali su Mladost u Lučanima sa 3-1, u 10. kolu Superlige.

Promena trenera je vidno dobro uticala na tim, iako je danas na klupi bio pomoćnik Vukašinović, a nadalje će to biti Savo Milošević.

Crno-beli su poveli u 12. minutu golom povratnika Mihajla Ilića. On je bio precizan glavom nakon centaršuta iz kornera Nikole Antića.

Prednost je u 26. minutu udvostručio Đorđe Jovanović, koji se konačno našao u startnoj postavi. Bio je precizan nakon ubačene lopte Kovača. Ipak, nešto kasnije zabeležio je i neverovatan promašaj sa manje od pet metara od gola.

Usledio je nalet Partizana, pa su u kratkom roku okvir gola prodrmali Zahid, koji je pogodio stativu, a potom i Zubairu, koji je sa ivice šesnaesterca pogodio prečku.

Za promašaje je stigla kazna u nadoknadi prvog poluvremena, kada je pokvaren opšti utisak igre gostiju. Faul u svom šesnaestercu napravio je Mujakić, a sa bele tačke zaostatak prepolovio Aleksandar Pejović.

Treći put je okvir gola Mladosti pogođen u 57. minutu, kada je prečku prodrmao mladi Trifunović. Međutim, odmah u nastavku akcije Stefan Kovač je prelepim šutem pogodio sa ivice šesnaesterca za 3-1. Tako je vezista nakon asistencije i sam postigao gol.

Preuzelli su domaći fudbaleri potom inicijativu na terenu, ali nisu uspeli da ozbljnije ugroze gol Jovanovića, uprkos nekim lepim potezima. Zapretio je jedino Krsmanović, ali je golman Partizana bio na visini zadatka.

Mladost (3-5-2): Stamenković – , Andrić, Cvetinović (od 66. Varjačić), Joksimović – Ćirković, Tumbasević (od 66. Bojić), Pejović, Ljubomirac (od 66. Frajdej) , Udovičić – Ćirić (od 66. Jojić), Krsmanović (od 68. Žunić).

Partizan (4-2-3-1): A. Jovanović – Filipović, Ilić (od 79. Đurđević), Mujakić, Antić – Kovač, Ovusu (od 56. Stjepanović) – Zubairu (od 79. Grimaldo), Zahid, Kalulu (od 56. Trifunović) – Đ. Jovanović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OVO ĆE IZAZVATI VELIKE POLEMIKE: Amerikanci na Mundijalu uvode novinu sa Kopa Amerika!

Na ovogodišnjem Kopa Amerika, koje je održano u SAD i u kom je po prvi put učestvovalo više od...

POVEZANE OBJAVE