Košarkaš Partizana govorio o mogućnosti da ode u NBA

Jedno od velikih Partizanovih pojačanja ovog leta bio je i Karlik Džons.

Međutim, neposredno po potpisivanju ugovora sa Partizanom, usledila je pripremna utakmica za Olimpijske igre njegovog Novog Zelanda protiv američkog “Drim rima”, na kojoj je zabeležio blistavi tripl dabl učinak.

Tada se počelo govoriti o njegovoj klauzuli o odlasku u NBA i o roku do kog može da potpiše za neki tim u najjačoj ligi sveta, što bi značilo da ipak neće u Partizan.

To se ipak nije dogodilo, a kako se sve odvijalo plej crno-belih otkrio je u intervjuu za “Mondo“.

U ugovoru sam imao klauzulu za odlazak u NBA. Svi to znaju. Partizan nije hteo da objavi da dolazim, dok ne prođe taj datum. Jedan od mojih ciljeva je da igram u NBA. Bilo je zainteresovanih timova, neki su zvali i raspitivali se. Osetio sam se da mora da postoji bolji interes nego što je bio Partizanov, rekao je Džons, pa dodao:

Kada sam stavio potpis glavom sam bio ovde. Morao sam da sačekam nekoliko dana da prođe. Mnogi ljudi su pričali stvari koje su neistinite. Bilo je timova iz NBA koji su zvali, koji su se raspitivali, to je tačno, bilo je razgovora. Pričalo se da razgovaram sa timovima koji nisu bili uopšte u priči, ne treba da verujete u sve što pročitate na internetu, objasnio je Džons.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Parma ponovo poražena u neverovatnoj utakmici, bivša želja Zvezde strelac (VIDEO)

Fudbaleri Parme poraženi su na Enio Tardiniju sa 3-2 od Kaljarija, u 6. kolu Serije A, nakon neverovatne završnice....

POVEZANE OBJAVE