Milojević otkrio zbog čega se nije treniralo na Đuzepe Meaci, govorio o nastupu Maksimovića, Glazera i Drkušića

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 21 čas gostuju Interu u 2. kolu Lige šampiona.

Igrači Zvezde nisu prethodno osetili teren Đuzepe Meace, a trener Vladan Milojević objasnio je razlog.

Razlog je to što smo zbog zgusnutog rasporeda izabrali da dobijemo još jedan trening u Beogradu. Dosta puta smo razmišljali o tome i pošto smo igrali u petak rešli smo da dobijemo malo više vremena za pripremu utakmice, ništa više od toga, otkrio je trener Zvezde.

Terzić posebno nahvalio igrača Zvezde pred Italijanima: Bićete impresionirani

Milojević je govorio i o igračima koji su imali problema sa povredama.

Glazer je ok, videćemo što se tiče utakmice. Odrađena je rezonanca, nema ništa što se tiče povrede. Odlučićemo se pred utakmicu da li će biti na golu. Što se tiče Drkušića, ne možete jednog igrača koji je nespreman da stavite da igra. U tom slučaju mu se umanjuju performanse u velikoj meri, a postoji i rizik od povrede. Medicinski tim nam pomaže da donesemo odluku koliko minuta neko može da igra, rekao je Milojević, pa dodao:

Vanja je odigrao prošlu utakmicu, on je jako bitan igrač za nas, kao što su i svi drugi. Imamo neke planove, videćemo sutra i par sati pred početak utakmice opredelićemo se za tim za koji mi smatramo da može da donese benefite, ističe trener Zvezde.

Jedno je izvesno – na najveću scenu će stupiti i 17-godišnji Andrija Maksimović, ali Zvezdin strateg to ne smatra rizikom.

Ako neki igrač radi dobro i zaslužuje da igra, šta znači onda to rizikovati? Isto je i za Pruceva, to su deca koja znaju kako ja radim i kako funkcionišemo, na njima je da ćute i rade, možda je nekada iz određenih razloga bilo sa zakašnjenjem, ali mislim da na kraju uvek dobiju ono što zasluže, rekao je Milojević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Terzić posebno nahvalio igrača Zvezde pred Italijanima: Bićete impresionirani

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 21 sat gostuju milanskom Interu u 2. kolu Lige šampiona. Pred ovaj duel generalni...

POVEZANE OBJAVE