OVO SE ČEKALO: Vlahović putem društvenih mreža poručio hoće li opet igrati za Srbiju

Nadolazeće okupljanje reprezentacije Srbije biće već drugo zaredom na kojem neće biti trenutno najskupljeg srpskog igrača, 24-godišnjeg centarfora Juventusa Dušana Vlahovića.

U srpskoj javnosti pojavila se bojazan da se Vlahović oprostio od reprezentacije, ali to je sada preko društvenih mreža demantovao sam fudbaler.

Nakon što je postigao dva pogotka Đenovi, vest o tome objavio je FSS (Fudbalski savez Srbije), a vrlo brzo nakon toga je objavu FSS-a podelio i Vlahović, te tako potvrdio da je popravio odnose s reprezentacijom.

Apeninski mediji tvrde kako Vlahović u zadnje vreme preskače okupljanja reprezentacije zbog pregovora oko novog ugovora s Juventusom.

Vlahoviću ugovor s “Bjankonerima” vredi još samo dve godine, klub želi da mu umanji fiksni deo primanja s 12 na 9 miliona evra uz daleko veće bonuse za postignute uspehe.

Zbog toga je navodno Vlahović već drugi reprezentativni ciklus odlučio da ostane u Torinu i maksimalno se posveti pregovorima.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Grizman objavio kraj reprezentativne karijere

Fudbaler Atletiko Madrida Antoan Grizman saopštio je da ubuduće više neće igrati za nacionalni tim Francuske. Grizman je 10 godina...

POVEZANE OBJAVE