Ljajić istakao kog igrača Zvezde smatra ubedljivo najboljim

Bivši fudbaler Partizana Adem Ljajić je već drugu sezonu uzdanica i predvodnik Novog Pazara, kluba iz rodnog grada.

Put koji je prešao između crno-belih i povratka u Pazar obuhvatio je i period u milanskom Interu.

On je za “Meridian sport” govorio o predstojećem duelu Intera i Zvezde u Ligi šampiona, ocenivši ko je najbolji fudbaler srpskog tima.

Zvezda je napravila dobru ekipu, jako ozbiljnu za našu ligu, ali videćemo koliko je to dovoljno za Ligu šampiona. Obrni, okreni, Nemanja Radonjić je najbolji igrač. Poznajem ga jako dugo i bili smo zajedno u reprezentaciji godinama. To je moj prijatelj i najozbiljnije pojačanje Crvene zvezde. Ne znam samo koliko je spreman i šta može da donese u ovom trenutku, ali sigurno je ubedljivo najbolji igrač kada je u punoj snazi, smatra Ljajić, koji ne veruje da Zvezda ima šansi večeras.

Zvezdino iznenađenje u Milanu ravno čudu. Inter je prvenstveno ozbiljan klub, naravno i ekipa. Fudbal je čudna igra. Svašta može da se desi, ali ja ne verujem toliko u čuda i sreću. Više verujem u kvalitet i mislim da je Inter veliki favorit. Ipak, u fudbalu se nikada ništa ne zna unapred, rekao je Ljajić.

Radonjić je, poput Ljajića, u mlađim kategorijama bio ponajbolji igrač Partizana, ali nikada nije zaigrao za prvi tim, pošto ni tada nije krio simpatije prema večitom rivalu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SASTAVI: Inter kako se pretpostavljalo, Glazer na golu!

Fudbaleri Crvene zvezde od 21 čas gostuju Interu u 2. kolu Lige šampiona na Đuzepe Meaci. Poznati su i sastavi...

POVEZANE OBJAVE