Zvezda se oprostila od Čovića: Najuspešnije razdoblje u istoriji kluba

Nebojša Čović je izabran za novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije, a automatski je podneo ostavku na mesto predsednika KK Crvena zvezda.

Njemu se klub zvanično zahvali na svemu posle 13 godina provedenih u aktuelnom šampionu Srbije i ABA lige.

– Predsednik UO KK Crvena zvezda Željko Drčelić želi ovom prilikom u ime celog kluba i svih Zvezdaša da čestita našem dosadašnjem predsedniku, gospodinu Nebojši Čoviću izbor na mesto predsednika Košarkaškog saveza Srbije najodgovornije mesto u srpskoj košarci i još jednom se zahvali za sve što je učinio za naš klub! dr Nebojša Čović je vodio naš klub 13 godina. U njegovom mandatu je prvo oporavio Crvenu zvezdu koja je bila na ivici opstanka, i postepeno podigao na nivo kluba koji je stabilan, transparentan, respektabilan u evropskim okvirima, kao i redovni učesnik Evrolige i osvajač čak 25 trofeja Srpske lige, ABA lige i Kupa Radivoj Korać! Ovaj period računa se kao najuspešnije razdoblje u istoriji našeg kluba koji naredne godine slavi 80 godina postojanja. Istovremeno svi zaposleni u klubu, UO, menadžment, Skupština, stručni štab, igrači i svi zaposleni, žele još jednom da se zahvale dr Nebojši Čoviću na svemu što je uradio za našu Crvenu zvezdu i požele mu puno sreće i uspeha na mestu predsednika KSS, kao i dobru saradnju sa našim klubom u narednom periodu koji je izuzetno važan za celokupnu srpsku košarku, stoji u saopštenju kluba.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Andrej Kostić ima novi klub!

Mladi plejmejker Crvene zvezde Andrej Kostić nastupaće u predstojećoj sezoni za Dinamik, objavio je ovaj klub. Kako se navodi, igraće...

POVEZANE OBJAVE