LIGA ŠAMPIONA: Đirona baš bez sreće, Samardžić učestvovao u ubedljivoj pobedi

Liga šampiona se danas nastavila preostalim duelima drugog kola ligaške faze.

Od 18:45 igrala su se dva duela.

Fejenord je u utakmici prepunoj uzbuđenja pobedio Đironu na gostovanju s 3:2.

Domaćin iz Katalonije je poveo u 20. minutu. Strelac je David Lopez nakon što su oba tima u ranoj fazi dobili po žuti karton. Brzo su Holanđani poravnali autogolom Herere iz 23. minuta. Deset minuta kasnije, Holanđani potpuno preokreću preko Milamboa.

Dominaciju nisu krunisali, jer su odmah potom promašili penal Uede. Pa je ostalo 2:1 na poluvremenu za goste iz Roterdama.

Hancku je gol za 2:2 iz 51. minuta poništen zbog ofsajda. Imala je Đirona još jednu priliku za izjenačenje, ali je Miovski promašio penal u 67. minutu. Ponovo je golman bio na visini zadatka. Kao u slučaju Fejenordovog Japanca.

Đirona je konačno uspela da izjednači pogotkom Van De Beka, ali je tim iz njegove domovine ponovo vratio prednost. Još jednim autogolom Španaca, ovog puta Ladislava Krejčija.

Atalanta je ubedljivo savladala Šahtjor sa 3:0 u gostima.

Tim iz Bergama je došao do prednosti protiv urkajinskog tima golom Đimšitija u 21. minutu. Uposlio ga je Lukman. Do poluvremena, Lukman je posle asistencije upisao pogodak za 2:0 nakon prvih 45. minuta.

Odmah po početku drugog poluvremena, Belanova se u 48. minutu upisao za 3:0 Atalante. Do kraja nije bilo promene rezultata. Čitav meč je odigrao srpski reprezentativac Lazar Samardžić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Dele Ali potpisuje za devetostrukog prvaka Italije!

Kako sada stvari stoje, Dele Ali će napokon ispisati poslednje poglavlje svoje igračke karijere, ali ovaj put daleko od...

POVEZANE OBJAVE