PRED START EVROLIGE: Obradović o Baskoniji i spremnosti ekipe

Košarkaši Partizana sutra od 20.30 gostuju Baskoniji na startu nove sezone Evrolige, sa potpuno novom ekipom.

Svoja očekivanja pred početak najvećeg evropskog takmičenja izneo je trener crno-belih Željko Obradović.

Imali smo pripremne utakmice i sa evroligašima. Želeo bih da igramo na isti način kao dosad, sa istom željom i energijom koju smo imali u tim mečevima, to je najbitnije, počeo je Obradović, pa se osvrnuo na protivnika.

Teren je tamo nezgodan, bez obzira što je Baskonija promenila tim, trenera, ali je zadržala sličan način igre. Ono što je karakteristično za Pabla Lasa kao trenera jesu tranzijice, individualna rešenja, ofanzivni skok i izolacije. Naravno, Markus Hauard je sposoban da šutira 15 puta za tri poena po utakmici. Sve smo to razradili, videćemo kako ćemo da izgledamo, izjavio je trener Partizana.

Ide se postepeno, ali je važan početak.

U ovom trenutku je bitna Baskonija, a kad počne takmičenje svaka sledeća je bitnija. Otvara se Evroliga, da se vidi gde smo, šta smo, kako izgledamo… Sigurno za samopouzdanje ekipe nema ništa bitnije nego da odigra dobro, jer tad dolazi rezultat, rekao je Obradović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

APSURD NAJVIŠEG STEPENA: Fudbaler vredan 62.000.000 evra uhapšen zbog krađe telefona!

Fudbaler Mančester Sitija Mateuš Nunjes uhapšen je zbog - krađe telefona! Prema navodima El Munda, on je priveden 8. septembra...

POVEZANE OBJAVE