PREOKRET U PARIZU: Zvezda pobedila na startu Evrolige!

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su na startu Evrolige protiv debitanta Pariza 77:80.

Crvena zvezda je dobro započela meč i imala prednost 4:12, ali tu počinje pad kako je trener Sferopulos izveo prvu petorku. Pariz je igrao u veoma brzom ritmu i došli su do rtima u napadu. Do kraja prvih 10 minuta bilo je 19:17 za domaće.

U nastavku, Pariz je vodio većim delom, a Zvezda se zahvaljujući Nemanji Nedoviću držala i čak prevela na 26:30. Međutim, od tog trenutka beograđani prave neverovatnu seriju grešaka i Pariz odlazi na odmor sa 43:35.

U trećem periodu su domaći napravili i 13 poena prednosti i Zvezda je delovala bezidejno. Međutim, Daum je prvo poenima pokrenuo tim, a zatim nastavili Nedović i Miler-Mekintajer i crveno-beli su u poslednjih 10 minuta otišli sa nerešenim rezultatom.

U četvrtom periodu Zvezda je preuzela vođstvo i našla ritam u napadu. Sjajan je bio Nemanja Nedović, ali kompletna igra je dobila obrise i na 4 minuta pre kraja su imali prednost od 5 poena prednosti. U finišu Zvezda je imala nekoliko prilika da možda i reši meč, dosta promašenih zicera, pa se u zadnji minut ušlo sa 74:77.

Tu smo videli penal završnicu i igru nerava, Kenan je pogodio oba penala za 77:80 i Zvezda je pobedila.

Nemanja Nedović je meč završio sa 21 poenom uz šut 7/8 igre. Ajzea Kenan je ubacio 14

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRED DUEL SA ZVEZDOM: Monako produžio ugovor sa jednim od najboljih igrača

Fudbalski klub Monako je rival Crvene zvezde u Ligi šampiona posle reprezentativne pauze, u okviru 3. kola. Klub iz Kneževine...

POVEZANE OBJAVE