ZVEZDA SE OBRATILA: Crveno-beli uputili otvoreno pismo direktoru ABA lige

KK Crvena zvezda Meridianbet večeras gostuje Parizu u Evroligi.

Crveno-beli potom imaju obaveze u regionalnom takmičenju, ABA ligi.

Slali su dopis povodom skandiranja navijača na utakmici Partizana i Borca. Nakon čega je dobila odgovor Milije Vojinovića, jednog od čelnika takmičenja. A liga u međuvremenu kaznila Partizan.

U međuvremenu, uputili su mu otvoreno pismo. Gde su hteli da ukažu na “anomalije koje guše ABA ligu”.

Kao klub koji je uvek bio otvoren i nikada ništa nije tajio, iznenađeni smo bahatošću sportskog direktora koji je normalan vid komunikacije koji godinama postoji u ABA ligi između klubova i „rukovodstva“ ABA lige (koje to nije, već treba da bude servis svih klubova i to za velike plate koje dobija) u vidu dopisa perfidno pustio u javnost i iskoristio ih da potpuno zameni teze, i da fokus sa očigledne krivice za nerad i pravljenje trulih kompromisa prebaci na naš klub. KK Crvena zvezda je uvek bio transparentan, čak i optuživan da prečesto koristi saopštenja (koja su potpuno legitiman vid komunikacije sa javnošću, a za nas i borbe za zakonitost u ovoj ligi) tako da puštanje naših dopisa u javnost ne smatramo kao bilo kakav atak na nas kao klub, već više kao potrebu Milije Vojinovića da naš klub predstavi u negativnom svetlu koje je svojstveno onima koji kroje “njegovu samostalnu politiku” i politiku lige koju vodi. Čekajući danima odgovor na pitanja kroz naše dopise koja zaista mogu da odrede tok jedne lige i uvedu je u zakonski okvir, ili sa druge strane odvedu u potpuno bezakonje, Sportski direktor (funkcija koja je SERVIS SVIH klubova) je ponovo zaboravio da smo ozbiljan klub. Kao takav uvek idemo korak ispred, pa onda i javno pitamo – Na kakvim to on poslovima zaista radi koji mu oduzimaju 15 minuta vremena da se udostoji i odgovori na normalna (njemu izgleda nezgodna pitanja)? Sarkazam i ironija koju je Vojinović očigledno negde tokom leta polovično naučio, pa je samim uvodom i objašnjenjem ”da sa odgovorom kasni zbog brojnih obaveza.” mislio da će mu poći za rukom da degradira naše rukovodstvo i proglasi ga besposlenim, navela je Zvezda.

Oni su u otvorenom pismu zatražili od Vojinovića da odgovori na određena pitanja uz priložene sve dopise koje su slali Ligi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DAO GOL I ZVEZDI: Fudbaler Benfike za 40 miliona u Premijer ligi?

Fudbaler Benfike Kerem Artukolu ove sezone je stigao iz Galatasaraja. Kao prvi angažman van Turske. Do sad je ove...

POVEZANE OBJAVE