Bosanac ispred Serhija Ramosa: Perspektivnom štoperu se otvara životna prilika

Serhio Ramos (38) već mesecima je bez kluba i činilo se da će nekadašnji kapiten Real Madrida put Italije, ali čini se da su izgledi za tako nešto sada minimalni, dok se ujedno otvaraju vrata za Tarika Muharemovića.

Italijanski gigant ima problema na štoperskim pozicijama, s obzirom na to da je teško stradao Glejson Bremer koji mora na operaciju i za njega je sezona završena.

To je nateralo čelnike ‘Stare dame’ da krenu u potragu za novim štoperom i kao jedna od opcija nametnuo se Serhio Ramos.

Jedan od najboljih štopera u protekle dve decenije nije objavio kraj karijere i postoji naravno i dalje šansa da ga gledamo u nekom od evropskih velikana.

Međutim, Tutosport, list sa sedištem u Torinu, ističe da se “Juventus u ovom trenutku želi osloniti na mlade i perspektivne igrače koji će tek pokušati da dostignu visine Ramosa”.

Prema pisanju ranije pomenutog lista jedna od opcija Juventusa je povratak Tarika Muharemovića sa pozajmice iz Sasuola. Mladi bosanski štoper do sada je imao priliku igrati za juniore i razvojni tim Juvea, pa bi uskoro mogao osetiti čar igranja za prvu ekipu jednog od najvećih klubova na svetu.

Dvadesetjednogodišnjak je u vrlo dobroj formi, a nedavno je postigao gol za Sasuolo u Kupu Italije protiv Lećea. Upisao je dva nastupa u Seriji B i oba puta je Sasuolo sačuvao mrežu. Na terenu je proveo ukupno 128 minuta.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

HLADAN TUŠ! Iako je Pogbi drastično smanjena kazna, Juventus je doneo odluku koja će ga zaboleti

Pol Pogba uskoro se može vratiti igranju zvaničnih utakmica, ali i dalje je neizvesno šta će biti sa njegovom...

POVEZANE OBJAVE