Tako to radi pravi prijatelj: Evra pronašao Pogbi novi klub, i to u Ligama petice

Sportski sud u Lozani smanjio je kaznu Polu Pogbi (31) sa četiri godine na 18 meseci nakon što je pao na doping testu i on se već u martu može vratiti na teren.

Pogba je još uvek član Juventusa, ali ne očekuje se da će opet zaigrati za ‘Bjankonere’. Već se nagađa gde će Francuz nastaviti karijeru, povezuje se sa Saudijskom Arabijom, a u sve se sada uključio Patris Evra.

Čuveni levi bek poručio je da želi pomoći Pogbi da se vrati na fudbalsku pozornicu, te da mu je već pronašao novi klub kako bi on mogao ostati na najvišem nivou.

“Gotovo sam siguran da Pogbu više nećemo gledati u dresu Juventusa, vreme je da okrene novu stranicu u karijeri. Mogu mu pomoći jer već znam u kojem klubu on može dobiti priliku”, kazao je Evra i dodao:

“Već sam razgovarao sa Benatijom i on je spreman kontaktirati Pogbu jer su za njega otvorena vrata u Marseju. Trebamo mu svi pomoći.”

Inače, Mehdi Benatija je sportski direktor Marseja gde radi vrlo dobar posao, a hoće li toliko rizikovati i dovesti Pogbu, ostaje nam da vidimo.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NATHO I ZUBAIRU: Dugo nismo bili u dobroj formi, priredili smo navijačima lepe momente

Bibras Natho i Ibrahim Zubairu, fudbaleri Partizana, izneli su utiske nakon pobede protiv Tekstilca u Superligi. Obojica su bili strelci...

POVEZANE OBJAVE