Posebne mere iz FSS za meč sa Švajcarskom

FSS je apelovao navijače da poštuju mere bezbednosti na predstojećem meču Lige nacija sa Švajcarskom.

Meč je na programu u Leskovcu, a igra se u subotu 12. oktobra sa reprezentacijom Švajcarske. Iz FSS je stigao dopis u kojem se apeluje na fer i korektno navijanje, jer je naš Savez pod posebnom prismotrom UEFA.

-Ulazak će biti moguć samo sa nacionalnim obeležjima države i saveza. Obavezno je poneti identifikacioni document, ulaznice su personalizovane. Sa ulaznicom može da uđe samo osoba na čije ime glasi karta.  Molimo za dolazak na vreme radi kontrole ulaska kao i poštovanje numeracije sedišta”, navode iz Saveza i dodaju da će snažne policijske snage obezbeđivati oba hotela gde će boraviti ekipe, kao i samu okolinu stadiona. FSS je pod posebnom monitoringom UEFA, prema tome apelujemo da svi akteri događaja zajedno učestvuju u sprečavanju bilo kakvog narušavanja reda i mira, posebno ubacivanja predmeta u zonu terena, kao i nedozovljenog skandiranja. Molimo takođe da se radi jednostavnijeg i efikasnijeg ulaska na stadion postupa u skladu sa zvaničnim obaveštenjima i uputstvima redarske službe i volontera, stoji u saopštenju FSS. 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

  • KLJUČNE REČI
  • FSS

Najnovije vesti

Određeni su termini odloženih utakmica SLS

Određeni su termini utakmica Superlige koje su odložene zbog evropskih obaveza srpskih klubova ovog leta. Fudbalski klub Crvena zvezda i...

POVEZANE OBJAVE