Sferopulos izneo očekivanja pred Baskoniju: Znamo njihove prednosti i mane

Loše su sezonu u domaćim okvirima započeli i Baskonija i Crvena zvezda, a loš utisak nakon poraza od Andore u španskoj ACB ligi, odnosno Splita u regionalnoj ABA ligi, pokušaće sutra u međusobnom duelu da isprave Baskonija i Crvena zvezda, u 2. kolu Evrolige.

Za razliku od domaćih okvira, u Evroligi su obe ekipe slavile na startu, pošto je Zvezda bila bolja na gostovanju Parizu, a Baskonija kod kuće protiv Partizana.

Svoja očekivanja pred ovaj susret izneo je trener Crvene zvezde Janis Sferopulos.

Očekujemo da dođu navijači da nas podrže da pobedimo u ovoj prvoj utakmici kod kuće. Igramo protiv Baskonije koja je pobedila u prvom kolu i nema sumnje da će biti motivisana. Što se nas tiče, moramo da se držimo plana i odigramo dobru odbranu, oni su ekipa koji imaju nekoliko solucija u napadu. Moramo da ih čitamo sve vreme i da im deorganizujemo napad. Što se tiče našeg napada, moramo da čitamo njihovu odbranu. Oni imaju krupne igrače, moramo da budemo strpljivi i da nađemo način da ih napadnemo, rekao je trener Zvezde, koji je istakao da je gledao duel protiv Partizana, kao i ostale koje je igrao sutrašnji rival.

Gledamo sve utakmice, nismo gledali samo tu protiv Partizana, već smo gledali i mečeve u ligi koju igraju. Znamo njihove prednosti i mane i igraćemo pametno u skladu sa tim, poručuje Sferopulos.

Utakmica počinje sutra od 18.30 u Beogradskoj areni.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEKADAŠNJI GS ŠAMPION: I Čilić stiže u Beograd!

Hrvatski teniser Marin Čilić, još jedan je u nizu igrača koji će nastupiti na predstojećem ATP turniru u Beogradu. Ovu...

POVEZANE OBJAVE