GOSTUJU BOSANCIMA: Kimih besan, kapiten oštro o saigračima i igranju za nacionalni tim

Džošua Kimih, reprezentativac Nemačke bio je veoma kritičan nakon otkaza velikog broja reprezentativaca pred nastavak takmičenja u Ligi nacija.

Panceri u A diviziji sutra gostuju ekipi Bosne i Hercegovine. Osmorica igrača je iz raznih razloga otkazala igranje za tim Julijana Nagelsmana u ovom ciklusu.

Želimo samo igrače koji žele da bude ovde. Poziv u reprezentaciju mora biti nešto veliko i posebno, bez obzira na to li imate tri ili 100 utakmica za reprezentaciju ili 34 ili 19 godina. Mesto u reprezentaciji je samo onima koji sa njom osećaju maksimalnu identifikaciju i strast. Ovo ne vredi samo za Lena. Ukoliko neko ne želi da bude ovde, onda ni ne mora doći. Imamo dovoljno drugih igrača koji stvarno uživaju. Bitno je da ne doživljavamo reprezentaciju kao neku vrstu tajm aut ili vreme za opuštanje, već želimo Ligu nacija da shvatimo, jako ozbiljno, i da je iskoristimo kao šansu da još više rastemo kao ekipa, rekao je Kimih.

Kako prenosi Sportklub, za Nemce će sutra na raspolaganju biti igrači koji uopšte nisu nastupali u A timu. Duel se igra od 20:45. Nemačka do sada u Ligi nacija ima pobedu i remi. Bosanci ni bod i bez gola su u elitnom društvu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KOŠARKAŠI ZVEZDE NA TERENU: Navijači pozdravili ljubimce pred Baskonju (VIDEO)

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet izašli su na meč drugog kola Evrolige protiv Baskonje. Crveno-beli su prvi put domaćini ove sezone...

POVEZANE OBJAVE