Piksi pred Švajcarsku: Drago mi je da su igrači motivisani

Reprezentacija Srbije igra u subotu, 12. oktobra treći meč u Ligi nacija, rival je Švajcarska u Leskovcu.

Dan pre meča i poslednjeg treninga Orlova koji će biti održan u Nišu, selektor Dragan Stojković Piksi je održao konferenciju za novinare.

Mogu da kažem da sam veoma zadovoljan kako su igrači trenirali, nemamo kadrovskih problema, svi igrači su spremni, niko se ne žali na povrede i možemo da računamo na sve njih. Radili smo po planu i programu, ostao je još jedan trening. Veoma sam srećan što smo ponovo na jugu Srbije i što ćemo ponovo igrati na ovom stadionu u Leskovcu – rekao je selektor Dragan Stojković.- Kada reprezentacija igra svaki meč je važan, svi elementi koji krase igru, moramo ih pokazati. Ovo su sve važne utakmice, teške provere protiv ekipa koje se nalaze u vrhu evrospkog fudbala. Švajcarska poseduje izuzetno visok kvalitet, timski i induivudualni, imaju kontinuitet učešća na velikim takmičenjima. Veoma se dobro poznajemo, neće biti nekih iznenađenja. Očekujem tešku utakmicu, izuzetno borbenu, želimo pobedu i pokušaćemo da je ostvarimo. Svaka pobeda podiže samopouzdanje, vraća osmeh i raspoloženja kod nas, u javnosti i medijima, kod navijača. Raduje me da su momci veoma motivisani u svakom smislu, rekao je selektor Stojković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NOVAK POSLE POBEDE: Plasman u polufinale i specijalna poruka Nadalu (VIDEO)

Novak Đoković izborio je danas učešće u završnici mastersa u Šangaju. Nakon borbe i preokreta, slavio je protiv Čeha Jakuba...

POVEZANE OBJAVE