DERBI NEPORAŽENIH: Živko Gocić pred Jug

Živko Gocić, trener vaterpolista Novog Beograda izneo je očekivanja pred duel trećeg kola regionalne lige protiv dubrovačkog Juga.

U duelu dve ekipe koje su do sada zabeležile trijumfe u pra dva kola.

Očekuje nas veoma kvalitetan protivnik i vrlo teška utakmica. Protiv Juga u Dubrovniku, nikada i nikome nije lako igrati. Međutim, to ne znači da se mi nećemo da pružimo svoj maksimum u ovom trenutku. Želimo da zabeležimo još jednu pobedu i sa takvim ambicijama idemo u Dubrovnik. U potpunosti smo upoznati sa svim kvalitetima Juga, to je ekipa koju je već dugi niz godina sa klupe vodi vrhnski stručnjak Vjekoslav Kobešćak. Malo su promenili sastav u odnosu na prošlu sezonu, ali bez obzira u kom sastavu nastupaju, Dubrovčani gaje jedan vrlo specifičan stil igre i zbog toga nijednoj ekipi nije lako da im se suprotstavi. Ipak, mi smo svesni i naše snage i kvaliteta, učinićemo sve da odigramo dobru utakmicu i zabeležimo novu trijumf, rekao je Živko Gocić.

Duel Novog Beograda i Juga, igra se u Dubrovniku sutra od 17:15.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VELIKAN STIŽE U SRBIJU: Vojvodina rasprodala Karte za Kil!

Rukometni klub Vojvodina je u prvom kolu Lige Evrope u gostima savladao Hrvatski Nekse 36:35. U narednom kolu dočekaće nemački...

POVEZANE OBJAVE