Partizan lako do pobede u Podgorici

Košarkaši Partizana savladali su Studentski centar u gostima sa 80-60, u 4. kolu ABA lige.

Ekipa Željka Obradovića na taj način je sačuvala stopostotni učinak, pošto je od početka sezone bez poraza.

Crno-beli su došli do dvocifrene prednosti trojkom Karlika Džonsa već u ranoj fazi druge četvrtine. Vodili su i sa +13 i uglavnom održavali prednost na ovom nivou do kraja poluvremena, kada je bilo 46-35 u korist gostiju.

Pripretio je crnogorski tim na nešto manje od tri minuta do kraja trećeg perioda, kada je zaostatak smanjen na 56-50. Usledio je potom na kraju ove i početkom poslednje četvrtine usledio odgovor u vidu serije 8-0, pa je Partizan posle koša Pokuševskog stigao do nove najveće prednosti i poveo sa 64-50, nakon čega više nije bilo neizvesnosti.

Najefikasniji u pobedi bio je Karlik Džons sa 19 poena, uz 2 skoka i 3 asistencije. Ife Lunberg zabeležio je 13 poena i po 2 skoka i asistencije, dok je Brendon Dejvis sakupio 10 poena, 3 skoka i 2 završna dodavanja.

U poraženom sastavu je Emir Hadžibegović upisao 13 poena i 4 uhvaćene lopte, a Luka Bogavac 10 poena, 4 skoka i jednu asistenciju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Novi Beograd slavio za stopostotan učinak u okršajima srpskih i hrvatskih timova

Vaterpolisti Novog Beograda zabeležili su i treću pobedu u regionalnoj Premijer ligi ove sezone pošto su na gostovanju u...

POVEZANE OBJAVE