Sferopulos nakon pobede govorio o Daumu i povredi Nedovića

Košarkaši Crvene zvezde ubedljivo su savladali Igokeu u 4. kolu ABA lige i tako popravili utsak nakon veoma neočekivanog poraza od Splita.

Svoje utiske nakon pobede izneo je trener Zvezde Janis Sferopulos.

Čestitam igračima na načinu na koji su odigrali utakmicu. Veoma koncentrisano, fokusirano uz dobru odbranu. Igrali smo protiv dobrog tima sposobnog da kazni greške. Svako ko je bio na terenu je imao dobar pristup, odigrali smo dobru utakmicu, rekao je grčki stručnjak.

Danas se konačno istakao Majk Daum, letošnje pojačanje kluba.

Znamo da Majk ima kvalitete, opasan je sa perimetra, velik je, širi igru… Sve to radi dobro. Pritom, daje nam energiju odbrambeno, štiti reket i igrač je koji odlično odgovara na sve zadatke koje stavim ispred njega. Baš je onakav kakav smo i mislili da će biti kada smo ga potpisali, istakao je Sferopulos, koji nije mogao da potvrdi da će Nemanja Nedović, koji zbog povrede nije bio u sastavu, igrati na narednoj utakmici.

Nedović ima istegnuće, na terapijama je, pitanje je od dana do dana. Ne znamo da li će biti spreman za narednu utakmicu, rekao je Sferopulos.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bošnjaković prezadovoljan nakon debija i prvih poena u dresu Partizana

Košarkaši Partizana savladali su Studentski centar u Podgorici i sačuvali stopostotan učinak nakon četiri kola ABA lige. U poslednja...

POVEZANE OBJAVE