ĐUNTOLI NE MIRUJE: Želi u Torinu svog ljubimca iz Napolija!

Kristijano Đuntoli radi na rekonstrukciji Juventusa. Veliki broj igrača je promenjen u poslednjih godinu dana i Juve ima daleko mlađi sastav nego prethodnih godina.

Već se uveliko pominju igrači koji bi trebali da pojačaju crno-bele na zimu i seldeće leto.

Poznato je da je Đuntoli došao iz Napolija, sa kojim je osvojio Skudeto, a sada želi da dovede u Torino i jednog od svojih ljubimaca.

U pitanju je Đakomo Raspadori, koji je u Napulj i došao jer ga je doveo sada Juventusov sportski direktor 2022. godine. Prvo je stigao na pozajmicu, a potom je plaćen Sasuolu 27 miliona evra.

Njegov agent je potvrdio interesovanje kluba iz Torina, ali je napomenuo i da je srećan u lider Serije A. Ima ugovor do 2028. godine i prima platu od 2,5 miliona evra.

Kod Antonija Kontea Italijan nije u prvom planu, odigrao je ukupno 6 utakmica u svim takmičenjima, uz ukupnu minutažu 334 minuta. Zabeležio je jednu asistenciju. Za Napoli je bio strelac 12 golova do sada, a sigurno dva najpoznatija su mu upravo protiv Juventusa. Prvi je postigao u šampionskoj sezoni u nadoknadi za veliku pobedu u Torinu, a drugi prošle sezone za pobedu u Napulju pred sam kraj meča.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Čović otkrio kada će biti rešeno pitanje selektora: Imamo plan B!

Predsednik košarkaškog saveza Srbije Nebojša Čović je kao jedan od prioriteta po preuzimanju funkcije istakao dogovor sa Svetislavom Pešićem...

POVEZANE OBJAVE