IZAŠLA NOVA ATP LISTA: Siner je i dalje broj 1, Đoković u top 5

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković zadržao je četvrto mesto na najnovijoj ATP listi, dok je Italijan Janik Siner i dalje prvi.

Siner je u nedelju u finalu Mastersa u Šangaju pobedio Đokovića sa 7:6 (7:4), 6:3, pa je tako italijanski teniser na prvom mestu najnovije ATP liste ima 11.920 bodova. Karlos Alkaras je drugi sa 7.120 poena, Aleksandar Zverev treći sa 6.795. Đoković je na četvrtoj poziciji ATP liste sakupio 6.210 bodova. Danil Medvedev je peti teniser sveta, dok je Amerikanac Tejlor Fric napredovao za jedno mesto i trenutno se nalazi na šestoj poziciji. U top 10 su još Andrej Rubljov, Kasper Rud, Aleks de Minor i Grigor Dimitrov.

Kada je reč o srpskim teniserima Miomir Kecmanović je zadržao 55. mesto na ATP listi sa 965 bodova, dok je Dušan Lajović pao za sedam pozicija i trenutno je 75. igrač sveta sa 746 poena. Laslo Đere je 113. na ATP listi sa 516 bodova, dok je Hamad Međedović 160. teniser sveta.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Modrić napušta Real? Tim iz Madrida pronašao zamenu?

Kako stvari stoje, hrvatski fudbaler Luka Modrić napustiće ubrzo slavni Real iz Madrida. Legendarni fudbaler verovatno igra svoju poslednju sezonu...

POVEZANE OBJAVE