ŠPANSKI SELEKTOR O SRBIJI: Tim koji mnogo trči i igra na kontra napade

Selektor reprezentacije Španije Luis de la Fuente održao je konferenciju za medije pred meč Lige nacija sa Srbijom.

Aktuelni prvak Evrope bi još jednom pobedom praktično osigurao četvrtfinale. Dok Orlovi sa četiri boda mogu i do drugog mesta.

Biće teška utakmica jer je Srbiji potreban dobar rezultat sutra. Svi njihovi igrači igraju u velikim evropskim ligama i već smo mogli da se uverimo u njihov kvalitet. Srbija nema nikakve veze sa Danskom. To je tim koji mnogo trči i igra na kontranapade. Čeka nas utakmica u kojoj ćemo morati da budemo pametni i da se mnogo žrtvujemo. Fizički su veoma jaki, a taktički dobro balansirani. Moraćemo da radimo naporno i da budemo inspirisani da damo maksimum. Nema malih ili slabih protivnika u ovom takmičenju, sve utakmice zahtevaju da budete najbolji što možete, rekao je selektor Španije.

Srbija i Španija se sutra od 20:45 sastaju u Kordobi. Potom izabranicima Dragana Stojkovića ostaje gostovanje Švajcarskoj i duel na domaćem terenu protiv Danske.

Foto: FSS

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srbija otputovala za Španiju, Jović ima omiljenu igru (VIDEO)

Luka Jović, reprezentativac Srbije nije uspeo da postigne gol protiv Švajcarske. Orlovi su trijumfovali u tom meču Lige nacija. Aktivno...

POVEZANE OBJAVE