Mijailović objavio veoma važnu vest za Partizan

Potpuno nova ekipa Partizana solidno je započela novu sezonu, pošto u ABA ligi ima savršen skor, ali je bez pobede u Evroligi.

Danas će pokušati i to da promene protiv Bajerna, u prvoj utakmici pred domaćom publikom, ali je istog dana stigla dobra vest kada je reč o finansijskom polju.

Naime, crno-beli su izmirili kompletan poreski dug, koji je iznosio oko 6.000.000 evra, objavio je prvi čovek kluba Ostoja Mijailović

Danas je veliki dan za Partizan. Uplatom u iznosu od 702.000.000 dinara, klub je namirio kompletan poreski dug prema državi! Problem sa kojim se Partizan borio duže od 20 godina, sada je iza nas! Ponosan sam na kompletnu Upravu, sve ljude koji su pomogli i neizmerno zahvalan u ime Partizan Republici Srbiji, naročito Poreskoj upravi na kooperativnosti i razumevanju tokom čitavog procesa. Od septembra 2023. do danas, ukupno smo platili oko 13.000.000 evra na ime poreskih obaveza. Svi zajedno činimo KK Partizan jačim svakoga dana! Momci, Željko, srećno večeras do prve pobede, objavio je Mijailović na Tviteru.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Raul Neto konačno ponovo ima klub!

Brazilski plejmejker Raul Neto imao je velikih problema sa povredama od prošlog leta, ali će konačno ponovo zaigrati klupsku...

POVEZANE OBJAVE