Daum posle sjajne partije u Istanbulu: Zabavljam se dok igram sa ovim momcima!

Košarkaši Crvene zvezde napravili su veliki rezulatat pošto su savladali Fenerbahe u Istanbulu. Ono što je sve iznenadilo je ubedljiva igra Beograđana koji su dominirali od prve sekunde protiv jednog od glavnih favorita za F4.

Sjajnu partiju je pružio novajlija Majk Daum koji je postigao 14 poena, a pogotovu je bila važna serija od 7 vezanih poena u trećem periodu kada se igrala vrlo tvrda košarka na obe strane.

Neverovatno. To što smo izašli na teren i igrali tako čvrsto od početka do kraja stvarno je velika stvar. Veoma sam ponosan na ovaj tim i na to kako smo se borili, rekao je Daum za Sportklub.

Naredni meč je u petak protiv Barselone kada se očekuje da Arena bude mala za sve zainteresovane.

Jedva čekam! Mislim da će biti ludo u Beogradu, izuzetno sam ponosan što ću igrati pred domaćom publikom. U pobedi nad Fenerbahčeom uživamo to veče, a onda se usredsređujemo na predstojeću utakmicu. Biće ista stvar – moramo da igramo čvrsto i onda će ishod biti pravi.

Crveno-beli su odigrai koncentrisano svih 40 minuta.

Odbrana je bila veoma značajna za nas. Bili smo zaista, zaista koncentrisani protiv Fenera, nismo im dozvolili ništa što su želeli da urade. Bili smo izuzetno čvrsti od početka do kraja – i u usponima i u padovima. Lično, prosto je do toga što sam na terenu s ovim momcima – oni me ‘nalože’, daju mi energiju, tako da samo izađem na teren i igram najčvršće što mogu, i pritom se zabavljam, završio je američki krilni centar.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Brajan Angola ima novi klub

Nekadašnji košarkaš Partizana Brajan Angola bio je jedan od novih igrača u Hapoelu iz Tel Aviva. Ambiciozni klub iz Izraela...

POVEZANE OBJAVE