NEZADOVOLJSTVO: Nakon poraza od Pariza, Panatiniakos sprema tužbu

Košarkaši Pariza savladali su sinoć šampiona Evrope Panatinaikos rezultatom 84:80 u ovkiru trećeg kola Evrolige.

Tim iz Atine nije zadovoljan suđenjem na sinoćnjem meču, a Hristos Serelis, pomoćnik Ergina Atamana je otkrio da klub priprema žalbu zbog tretmana na utakmici.

 – Završili smo prvi deo protesta, koji je da napravimo izveštaj o tome, i imamo 90 minuta da ga podržimo. Čini se da ćemo to uraditi – rekao je Serelis.

U završnici utakmice, kada je na 3:42 do kraja Pariz vodio sa 75:68, sudije su odlučile da dosude tehničku grešku treneru Panatinaikosa, Erginu Atamanu, a potom je i Kendrik Nan dobio nesportski faul. Žalba Panatinaikosa se odnosi na to da je između ta dva poziva trebala da bude pauza u igri, ali je sat nastavio da teče, zbog čega Panatinaikos veruje da žalba ima osnova.

 – Čestitam Parizu. Posle toliko godina, ovo je prvi put da sam ovo video u Evroligi. Igrali su vrlo brzu igru. Trčali su sa loptom i šutirali za samo 5-6 sekundi. A u odbrani su bili vrlo agresivni. Nisam video snimak i ne mogu da kažem nešto o konkretnim akcijama, ali moji igrači su imali mnogo pritužbi. Bilo je to nešto neobično. Posle toliko godina, ovo je prvi put da ovo vidim u Evroligi – rekao je Ataman koji nije želeo da pojasni o čemu se radi. – Ne trebam da kažem ništa više, oni koji su gledali utakmicu su razumeli.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Osvoji najveći dio poklon fonda od fenomenalnih 10 000€!

Poklon fond od nevjerojatnih 10.000€ čeka baš tebe da ga osvojiš - i to samo uživajući u tvojoj omiljenoj...

POVEZANE OBJAVE