TO JE PRESUDILO: Savo Milošević otkrio razloge povratka u Partizan

Legendarni fudbaler a sada trener Partizana Savo Milošević je gostovao u emisiji „Beogradska hronika“ na Radio-televiziji Srbije, gde je objasnio zbog čega se vratio da ponovo bude trener u Partizanu.

Milošević je siguran da može da pomogne Partizanu, a osim toga, za povratak u svoj tim je presudila i ljubav prema crno-belima….

-Osim ljubavi prema Partizanu, nikada ne ulazim u nešto, ako ne verujem da mogu da pomognem i uradim nešto dobro. Verujem da mogu brzo i mnogo da pomognem. Ne želim da se opterećujem nečim što nema veze sa strukom i to je u drugim rukama. Sve funkcije koje sam imao ticale su se fudbala. Kratko sam se bavio politikom, ali sam uvideo da to nije za mene, izjavio je Milošević za RTS.

Milošević je rekao da je razgovarao sa Rasimom Ljajićem, koji je kandidat za predsednika Partizana.

-Razgovarao sam sa Ljajićem pre nego što sam postao trener i očekujem da uspostavimo stabilnost ukoliko postane predsednik. Znam da nismo u stanju da napravimo previše odmah i trenutno nemamo mogućnosti da trošimo mnogo, ali sam znao to i pre nego što sam došao. Situacija je bila baš zabrinjavajuća i država je to shvatila konačno“, naveo je Milošević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Sferopulos nakon treće pobede Zvezde: Možemo bolji da budemo

Košarkaši Crvene zvezde savladali su sinoć u trećem kolu Evrolige Fenerbahče u Turskoj. Rezultat je bio 76:57, a nakon...

POVEZANE OBJAVE