Urnebesna izjava Pola Pogbe o odnosu sa Murinjom

Mančester Junajted se svojevremeno olako odrekao Pola Pogbe, koji je nakon staža u mlađim kategorijama tima sa Old Traforda prešao u Juventus, gde je postao jedan od najboljih fudbalera sveta.

Kasnije se vratio u Junajted, ali u rekordnom transferu, međutim ponovo se nije usrećio u slavnom engleskom klubu. Zatim je ponovo uzeo “povratnu kartu” i još jednom obukao dres Juvea, ali su maleri tek tada krenuli. Prvo je muku mučio sa povredama, a zatim je suspendovan zbog dopinga.

Međutim, suspenzija mu je sa četiri godine samanjena na 18 meseci i sada se očekuje njegov povratak na teren.

On je u intervjuu koji je dao Dejli Mjelu na veoma zanimljiv način prokomentarisao svoj odnos sa Žozeom Murinjom, sa kojim je sarađivao u Junajtedu.

Naš odnos je bio poput dečka i devojke, stalno smo se svađali i mirili. Sjajno je počelo, on je bio jedan od razloga zašto sam se vratio u Mančester jer sam prethodno razgovarao s njim i ubedio me da se vratim. Ne znam zašto se to pretvorilo u noćnu moru i svađanje. Ja nisam pokretao svađu. Nismo se slagali, što se ponekad dešava kod trenera i igrača. Imam puno poštovanje prema njemu. Ako ga vidim sutra, zagrliću ga! Ali jednog dana ćemo morati da sednemo zajedno i razgovaramo o tome, izjavio je francuski fudbaler.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Obradović govorio o Makabiju, specifičnim uslovima za igru i startu sezone

Košarkaši Partizana sutra kao gosti igraju protiv Makabija u Pioniru, u 4. kolu Evrolige. Trener Partizana Željko Obradović detaljno...

POVEZANE OBJAVE