Kataš pred Partizan: Evo šta je rekao trener Makabija

U okviru četvrtog kola Evrolige košarkaši Makabija dočekuju Partizan.

Svoja očekivanja pred taj meč izneo je trener Makabija Oded Kataš.

-Očigledno smo, tužno je to reći, ali navikli smo na to. Drugačije je. Maltene igraš košarku za navijače. Obožavam atmosferu na Partizanovim utakmicama, kao što volim da igramo i pred našom publikom ali nažalost to je situacija i biće drugačije za oba tima, rekao je trener Makabija Oded Kataš i dodao:
-Seben, moram da kažem da je za dva dana bio veoma otvoren da uči. Brzo uči i impresivno je šta je uradio sa jednim treningom sa timom.

O Partizanu trener Makabija je rekao…

-Skoro da su izgradili ceo tim od nule. Nešto što je i nama poznato pre dve godine ali znamo trenera Obradovića. On je sjajan u tome što radi on je pametan i igraju veoma dobro u datim okolnostima. Nama je bilo veoma teško jer su nam sada otišli igrači. Osećaj je da smo gradili tim od nule ponovo. I možemo da osetimo to. Ne igramo u našem savršenom ritmu, ni defanzivno ni ofanzivno, ali u procesu smo. Nadamo se da će se stvari poboljšati bar kod tih igrača koje imamo do kraja sezone“.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nastavlja se fudbalsko prvenstvo Srbije: Partizan u Novom Pazaru, Zvezda dočekuje Radnički

Sutra se nastavlja fudbasko prvenstvo Srbije, a kolo otvaraju Crvena zvezda i Radnički iz Niša. Utakmica je na programu od...

POVEZANE OBJAVE