MILOJEVIĆ PRED NASTAVAK SEZONE: Radnički je stabilan tim, bodrićemo košarkaše

Vladan Milojević, trener fudbalera Crvene zvezde održao je konferenciju za medije pred nastavak Superlige.

Posle reprezentativne pauze, crveno-beli su sutra domaćini Radničkom iz Niša. Meč dočekuju kao lideri šampionata.

Mislim da je Radnički ove godine stabilan tim, za razliku od prethodnih koje su bile turbulentne za njih, gde su se mučili ranijih sezona. Stabilizovali su se sa jednim dobrim trenerom, što pokazuje da je pred njim blistava karijera. Gospodin Drinčić, koji jako dobro vodi ekipu i ima dosta kvalitetnih igrača, a tim je lepo ukomponovan. Hitra su ekipa, imaju brzinu, fudbalere koji su jaki na lopti. Gaje određeni sistem koji forsiraju, ne možemo da izdvojimo jednog igrača, već kolektiv na koji se oslanjaju. Trebalo bi na to obratiti pažnju, rekao je Milojević.

Koji se osvrnuo i na to da isti dan, ali od 20 časova košarkaši Zvezde neporaženi i sa skorom 3-0 dočekuju Barselonu u Evroligi.

Radujemo se tome. Nadamo se da ćemo doneti sreću našim košarkašima. Bodrićemo ih, a čestitam im ovom prilikom na izuzetnim partijama koje pružaju i želim im da nastave u tom ritmu, zaključio je Zvezdin šef struke.

Crvena zvezda i Radnički, sutrašnji meč na stadionu “Rajko Mitić” igraju od 16 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP STOKHOLM: Kecmanović izbacio Čileanca, sledi 12. igrač sveta

Srpski teniser Miomir Kecmanović, blizu je da ponovi uspeh od prošle godine na turniru u glavnom gradu Švedske. Savladao je...

POVEZANE OBJAVE