Milojević nakon pobede govorio o Kataiju, Iliću i Milosavljeviću

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su slavili nad niškim Radničkim u Superligi Srbije.

Najviše su se istakli Aleksandar Katai, koji je oborio važan rekord, kao i Luka Ilić, koji je odigrao najbolju utakmicu od povratka u Zvezdu.

Svoje utiske nakon utakmice izneo je trener Zvezde Vladan Milojević.

Bilo je dobrih momenata, s obizorom da igramo čudnog datuma. Reprezentativci su kasnili sa povratkom, tako da smo izašli u neobičnom sastavu. Ne mogu da kažem prinudnom, ali…. U svakom slučaju sam zadovoljan, ali ima mnogo elemenata za napredak. Diktirali smo igrali, otvorili utakmicu na pravi način i čestitam Radničkom i treneru, jer su želeli da igraju i da se nadmeću, rekao je trener Zvezde.

Prokomentarisao je i veliko dostignuće Aleksandra Kataija, novog rekordera Superlige po broju golova.

Čestitam Saletu. Veliki profesionalac, znači ovoj ekipi Crvenoj zvezdi. Samo tako nek nastavi, ima on još da pruži neće se ovde zaustaviti. Pravi lider u svlačionici i primer mladim igračima, istakao je Milojević.

Posebno motivisan protiv tima iz rodnog grada bio je Luka Ilić, strelac tri gola.

Plemenit, mlad igrač, dete koje je poniklo kod nas, apsolutno zasluženo svojim igrama je došao do ovoga. Sve mu se vratilo. Drago mi je da se sve to događa njemu, rekao je Milojević.

Utakmicu će pamtiti i Veljko Milosavljević, mladi štoper koji je odigrao drugo poluvreme.

Hoćemo da vidimo malog Veljka, pokazao je odlične partije za Grafičar i reprezentaciju. Sve u svemu, imamo mnogo kvalitetnih mladih igrača u miksu sa starijima i mislim da će sve dobro izgledati, prokomentarisao je Zvezdin strateg.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznato kada se Lučić vraća na parket

Bivši srpski reprezentativac Vladimir Lučić propustio je duplo kolo Evrolige ove nedelje. Ipak, ne bi trebalo dugo da odsustvuje...

POVEZANE OBJAVE